Втородивизионният Верея продължава със зимната селекция, а поредните новопривлечени са трима футболисти, играли за последно в "А" група. На лагера в Сандански към тима на Радостин Кишишев се присъединиха вратарят Емил Данчев от Хасково, централният защитник Емил Грозев от Литекс и нападателят Георги Стефанов от Локомотив (Пловдив). Триото ще направи неофициалне дебют в контролата срещу Марек в петък от 11:00 часа.

Емил Данчев е вратар, роден на 10 ноември 1985 година. Играл е в Нефтохимик, а за последно пази за Хасково.

Георги Стефанов е роден е на 13 юли 1988 г. в Пловдив. Юноша на Литекс, играл е в Спартак (Плевен), Белите орли (Плевен), Марица, "Ботев" (Пловдив), "Раковски", Локомотив (Пловдив). Стефанов играе като централен нападател и атакуващ полузащитник. Висок е 185 см. и тежи 76 кг. От лятото на 2012 г. бе част от Локомотив (Пловдив), а преди дни разтрогна договора си и стана свободен агент. Стефанов нашумя преди време след участие в предаването "Сделка или не".

Емил Грозев е роден на 15 март 1991 година, продукт на Академия Литекс, играе като централен защитник, силният му крак е десният. Бивш юношески национал на България.