Наставникът на новака в "Б" група Верея (Стара Загора) Господин Мирчев изведе за първа тренировка 24 футболисти. Нови попълнения са Ангел Костов от школата на Берое, Исус Ангелов, който през миналия сезон игра в "Ботев" (Гълъбово) и халфът от Димитровград Николай Киров. Пробен период във Верея ще изкара защитникът Джунейт Али, който идва от "Ботев" (Гълъбово).

"Настроението е нормално, идвам в нова обстановка, знаете че няколко години се занимавах с юношески футбол и бях се отделил от мъжкия временно след прибирането си от Испания. Затова ми е нужно малко време да се адаптирам, но няма да има проблеми с това. Ще ми трябва една седмица, защото съм наясно че ще работя с мъжки отбор, а при юношите е много различно. Търсех промяна и затова приех предложението на ФК Верея, защото в Берое с юноши старша и младша възраст дадох достатъчно и мисля, че се изразходвах, така се чувствах аз. Но за себе си вече бях изхабен там и нямах повече какво да дам", сподели Господин Мирчев.

Подготовката на Верея до началото на първенството в "Б" група ще протече на клубната база в Стара Загора.

"Селекцията все още не е приключила и към отбора ще се присъединят още няколко момчета до няколко дни. Въпреки, че в понеделник започнахме подготовка, в четвъртък ще изиграем първата си контрола срещу юношеския национален отбор до 19 години. Малко е рано за тази контрола, но времето ни притисна и искам да видя всички футболисти на какво ниво си, както новодошлите така и тези които заварих. Периодът ни е къс за подготовка около три седмици, но смятам че ще се справим", каза още Господин Мирчев.