ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Членът на Изпълкома на БФС Веселин Балевски направи коментар пред медиите за решенията, взети на днешното заседание на управляващия орган на българския футбол.

„Беше кратък Изпълком, всичко е ясно. Приеха се документите за провеждане на Общото събрание на клубовете, никой не беше против. Така че на 15 март ще има конгрес. Той ще бъде ръководен от Михаил Касабов. Всичко е както в Европа, УЕФА, Германия. Надяваме се всичко да е нормално за провеждането“, заяви Балевски.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Щом има конгрес, значи нещо трябва да се промени. Мисля че Борислав Михайлов е решил да се оттегли. Такова чувство имам, но все пак питайте него. Играл съм с него в Левски четири години - перфектен играч, перфектен вратар. Елиминирахме заедно Щутгарт - шампион на Германия, два пъти. Всеки греши, няма безгрешни хора”, допълни членът на Изпълкома.

Преди близо две седмици представители на УЕФА и ФИФА бяха на посещение в България. Най-напред те са посетили сградата на БФС, след което се срещнаха и с министъра на спорта Димитър Илиев. "Не съм присъствал на среща с тези хора. Знам, че Михаил Касабов е присъствал. Може би към него трябва да зададете този въпрос. Нямам информация. Не вярвам да е имало размахване на пръст към държавата да не се меси в делата на федерацията. Във ФИФА и УЕФА са дипломатични хора", каза още Балевски.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!