Новото попълнение на Верея Веселин Минев потвърди, че целта през пролетния полусезон остава място в първата шестица в Първа лига.  Опитният защитник разтрогна договора си с Етър и подписа със старозагорци в началото на януари. В момента Минев и съотборниците му във Верея са в турския курорт Анталия, където ще премине втората част от предсезонната подготовка.

"Чувствам се добре. Момчетата ме приеха добре. Има колектив. Условията са добри тук. Готвим се и чакаме с нетърпение мачовете”, сподели Минев пред "Гонг".

"Със сигурност опитът ще помогне на Верея през пролетния полусезон. Във всеки един аспект в живота на човек, ако имаш опит е от полза. Надявам се тези, които сме по-опитните да допринесем за по-доброто представяне на клуба”, допълни защитникът. 

"Целта е запазване на място в шестицата. Надявам се да успеем. Не подценяваме отборите на Славия и Черно море, които са зад нас. Всеки ще се бори докрай. Надявам се обаче в крайна сметка да сме там”, каза опитният защитник.

„Първите ми впечатления от Благо Митрев са, че държи на дисциплината. Работи се интезивно. Тепърва започват контролните срещи. Ще изчистваме в детайли играта на отбора и ще разберем какви са му изискванията”, коментира Минев.

„Надявам се още срещу ЦСКА да не загубим и след това да повлечем крак и да запазим мястото си в шестицата. Рано е да се каже кой ще спечели титлата от първенството. Надявам се и Левски да се намеси сериозно в борбата. Не мога да дам прогноза”, заяви още бранителят.

„Следя ситуацията в Левски. Винаги съм се чудил, освобождаваш даден футболист и по принцип трябва да вземеш по-добър, но в случая това не стана. Надявам се да намерят точния човек на моето място. Най-вероятно работят по въпроса и със сигурност ще намерят някого, няма да оставят нещата така”, каза Минев.

„Докато имам сили и докато мога да съм отполза за някой отбор, ще играя”, завърши защитникът на Верея.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018