Tреньорът Веселин Великов обяви пред БЛИЦ причините за раздялата с Хебър и пожела на пазарджиклии да запазят мястото си в еfbet Лига.

"По взаимно съгласие е. Не смятам, че е чак изненада, че се разделих с Хебър. Решението е продиктувано от факта, че не гледахме в една посока. Но няма проблем, разделихме се приятелски и взаимно си пожелахме успех", започна Великов пред БЛИЦ.

Шок: Още една треньорска раздяла в елита

"Няма как да се работи в такава обстановка, като нямаме общ език помежду ни. Треньорският пост е много ветровит, но аз още като поех отбора, бях с оставката в джоба", каза вече бившият треньор на Хебър.

"Да, отборът е на последното място, но има шанс да се спаси от изпадане и вярвам, че това ще се случи. Трима наши футболисти са национали - Марсио Да Роса в Кабо Верде, Набил Макни в Тунис и Душан Вукович в Черна гора.

Ботев (Враца) и Септември имат с по точка повече. Ако момчетата успеят да победят врачани в неделя, ще скочат в класирането. Желая успех на Хебър, не тая нищо лошо към хората, с които работих в Пазарджик. Тръгвам си с високо вдигната глава", добави Великов.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт