Старши треньорът на Хебър Веселин Великов сподели след загубата с 0:1 от Ботев Пловдив, че тимът му трябва да започне да реализира поне 50% от ситуациите, които създава.

"Причината е, че не успяхме да отбележим гол. Отборът на Ботев последните 15 минути имаше 2-3 положения, но преди това нищо друго. Радващо е, че момчетата играха първото полувреме на добро ниво и не го проспахме", започна Великов.

"Ние играем всички мачове, които трябва като домакини като гост. Не е казано, че всички домакински ще спечелим, но вероятността е по-голяма. Отборът играе все по-добре. Аз съм сигурен, че като направим една победа момчетата ще се успокоят", добави той.

"Трябва, ако имаме положения и ситуации, да реализираме поне 50% от тях. Първото полувреме чисто положение изтърва Фонкеу. Ако беше вкарал, мачът отиваше в друго русло. Надяваме се, че ще започнем да реализираме положенията, които създаваме", каза треньорът на Хебър.

"Казали са ни, че за мача с Берое трябва да направим всичко възможно да играем вкъщи. Колкото по-рано се върнем вкъщи, толкова по-добре", разкри Великов.