Ветераните на Хасково и ЦСКА ще изиграят благотворителен мач в подкрепа на хасковската легенда Йордан Кичеков, който е със сериозен здравословен проблем и се нуждае от спешно лечение. Мачът е на 19 декември (събота) от 14:00 часа на стадион "Хасково". Идеята е на фенклуб "Гунди и Лев Яшин -2014" (Хасково), а организацията на мача е съгласувана с кмета на общината Добри Беливанов, и. д. директор на фирма "Екопрогрес" Румен Пасев и областния експерт по въпросите на спорта Дарина Панайотова.

Старши треньорът на ветераните на ЦСКА Димитър Пенев потвърди участието на отбора в благотворителния мач. Покани са отправени към Петър Жеков, Димитър Якимов, Христо Марашлиев, Стойчо Младенов, но с какъв състав ще гостува ЦСКА в Хасково ще стане ясно в последния момент. ЦСКА ще бъде подсилен от няколко ветерани от „Ботев” и Локомотив (Пловдив) - отбори, в които своята следа е оставил и Йордан Кичеков. Срещата ще бъде ръководена от местния съдия Павлин Тютюнджиян.

Старши треньор на Хасково в този мач най-вероятно ще бъде Сашо Костов, помощник-треньор - Наско Атанасов, а лекар на отбора - доктор Валентин Маринов.

За домакините своето участие вече са потвърдили: Коце Латинов, Наско Сираков, Станимир Стоилов, Минко Топузаков, Никола Костов, Юксел Реджеб, Георги Куманов, Димчо Марков, Таньо Ганев, Стамен Белчев, Петър Колев, Ростислав Грозданов, Недялко Петров и Недялко Хубенов.

3 лева ще струва билетът за благотворителния мач. Хасково ще играе в бяло, а ЦСКА - в червено. Всеки от участниците в мача ще получи и по един възпоменателен ключодържател с лика на Йордан Кичеков.