Футболистът на ЦСКА Павел Виданов сподели на аерогара "София", преди да отлети със съотборниците си за Базел, че само 1% от нещата, които се пишат във вестниците са верни. Играчът бе един от наказаните от Любослав Пенев след мача с Литекс (0:2), но още вчера бе върнат в първия състав от собственика на клуба Димитър Борисов.

"Имам един апел към всички журналисти – пишат се по вестниците, коментират се неща, от които само 1% са верни, а 99 не са истина. Всички работим и гледаме да сме перфектни в това, която вършим. А в същото време, когато не го правим както трябва, не се получава", сподели личната си версия за лошите мачове Павел Виданов.

"Не мога да коментирам каква е цялата истина, въпреки че знам, че могат да се получат спекулации, не мога - не ме карайте да казвам каквото и да е. Знам, че ще има различни версии, има други хора, които ще казват какво се случи и вчера в ресторанта и миналата седмица в заведението", добави още играчът на ЦСКА.

"Не искам да си създавам допълнителни проблеми и без това много ми се натрупаха напоследък. Искам сега да се съсредоточа и да мисля само за футбол. Предстои ни важен мач. Желанието ми е да се представим добре на терена – нищо повече", каза още пред "Гонг" Виданов.

"Предвид това, което се случи в предния мач срещу Базел и допълнително с нашите проблеми мисля, че ще ни е трудно да победим в Швейцария. Но всички заедно, заради момчетата, заради отбора, ще се опитаме да победим. Имаме сили да го направим", завърши оптимистично Павел Виданов. /БЛИЦ