Треньорът на Видима-Раковски Димитър Тодоров не може да разчита на двама от футболистите си, които са контузени и отпадат за гостуването на Нефтохимик. Мачът от първия пролетен кръг на "Б" група е от 18:00 часа днес на стадион "Лазур" в Бургас.

Аут поради травми са Пламен Кожухаров и Мартин Василев. В същото време на разположение на Димитър Тодоров са новопривлечените, сред които има таланти от "Левски" и Литекс. Севлиевският тим се подсили тази зима с Алекс Конов (вратар, преотстъпен от Литекс), Мартин Василев (защитник, юноша на ЦСКА, играл за последно в "Ботев" Враца), Стефан Крачунов (защитник, идва от Несебър/, Максим Стойков (халф, идва от Славия), Доменик Аврамов (нападател, преотстъпен от "Левски"), Благомир Мастагарков (нападател, от Локомотив Пловдив), Ангел Здравчев (нападател, преотстъпен от Литекс), Калоян Ангелов (халф, последно е бил в "Ботев" Ихтиман).

Видима-Раковски започва втория дял от шампионата с нов спортно-технически директор в лицето на Христо Николов и нов старши треньор – Димитър Тодоров. Щабът беше попълнен с двама нови помощник треньори – Калоян Чакъров, който ще подготвя вратарите на мястото на контузения Иван Кънев и Емил Георгиев, който ще продължи и досегашната си работа в ДЮШ на Видима-Раковски.