Видима-Раковски ще има с нов треньор, научи БЛИЦ. В момента начело на третодивизионния тим е Антон Велков. Бившият защитник на Локомотив (Сф) обаче твърдо е решил да се маха. Велков е изнервен от неясното бъдеще пред клуба и перманентната финансова криза.
Велков буквално се е хванал за главата от проблемите. Той трябва да работи в напрегната обстановка, между него и ръководството на клуба има неразбории. Почти всички футболисти са пуснали молби за разтрогване на договорите. Видима-Раковски би трябвало да започне подготовка на 15 януари. По всяка вероятност в неделя Велков ще извести клубния бос Красимир Кръстев, че напуска.

По всяка вероятност ще го смени Мартин Дойчев, който сега изпълнява функциите на шеф и треньор в ДЮШ на Видима. Дойчев е софиянец, бивш защитник на Локо (Сф), Нови Искър и Янтра (Габрово), но се установи трайно да живее в Севлиево, защото съпругата му е от там.

Кризата в Севлиево е огромна – футболистите не са получавали финансови възнаграждения от няколко месеца и повечето от тях гледат към изхода. Според наш отлично осведомен източник ситуацията е неспасяема. “Не сме оптимисти. Не са добре нещата. Цари пълна неяснота относно това как ще протече зимната подготовка, относно селекцията, относно финансирането...Отборът тежи като воденичен камък на завода, който ни спонсорира. Едва ли ще започнем пролетния полусезон”, заяви нашият източник.