Видима-Раковски започва зимната си подготовка утре. Всички футболисти трябва да се явят на първата сбирка в 10 часа, а за 14 часа е насрочена първата тренировка за 2011 година.

На този етап е сигурно, че "Левски" ще преотстъпи в Севлиево, игралият в Чавдар (Бяла Слатина) вратар Ивайло Василев, за което БЛИЦ първи ви информира, както и Георги Ангелов, който е от юношите старша възраст на "сините".

Старши треньорът Димитър Тодоров е разговарял и с други футболисти, които са дали дума да започнат подготовка с тима, но преди да се появят, имената им няма да се обявяват. Повечето от тях ще преминат период на проби и само тези, които оправдаят доверието ще бъдат привлечени в състава.

В заниманията на първия отбор ще участват и юношите на клуба Митко Красимиров, Християн Кожухаров и Мирослав Бъчваров. В началото подготовката ще се води в Севлиево, а от 31 януари ще се проведе 10-дневен лагер в Благоевград. Планирани са контролни срещи с Любимец, Етър, Пирин (Бл), Септември (Симитли), Малеш (Микрево), "Ботев" (Враца) и Светкавица. В хода на подготовката ще бъдат договорени още една или две проверки. /БЛИЦ