Tреньорът Наджи Шенсой няма да води Вихрен (Сандански) и в утрешния мач срещу Балкан (Ботевград) от 14-ия кръг на Югозападната трета лига, информираха от клуба в официалния си сайт. Двубоят е от 16:00 часа на стадиона в Микрево, като и този път помощникът Панталей Маникатов ще бъде начело на "зелените".

Старшията на санданчани продължава да е по неотложни лични дела в Турция, които го възпрепятстват да се прибере в България. Шенсой пропусна срещата с дубъла на Левски за първенство и дербито с Пирин (Благоевград) за Купата на България (0:1).

Мачът срещу Балкан (Ботевград) по всяка вероятност е последен, който Шенсой няма да бъде начело на отбора, като се очаква да се прибере в началото на следващата седмица.

Методи Костов няма да може да вземе участие в двубоя срещу ботевградчани, след като получи болки в адукторите в началото на седмицата.

Наказаният за 1 мач след червения картон Стефан Методиев също е аут. Останалите футболисти са на линия, включително възстановеният Флавио, както и Здравко Карадачки.

Лидер в Югозападната трета лига е Миньор (Перник) с 31 точки, следват ЦСКА II с 28, Вихрен е трети с 22, а на четвъртото място е Балкан (Ботевград) с 22 т.