Административният директор на Вихрен Максим Иванов изрази очакванията си за мача между "зелено-белите" и Сливен от предстоящия кръг в "А" група.

"Стягаме се много сериозно за гостуването ни в Сливен. Очаква ни оспорван двубой. Домакините до момента имат седем поредни загуби и ще се стремят на всяка цена да направят нещо положително срещу нас. Ръководството и треньорският щаб се надяват отборът да продължи с успешното си представяне след двете поредни победи, които постигна срещу Локомотив в Мездра (1:0) и срещу Беласица (4:1) на стадион "Българска армия". В петък от 10 часа е последната тренировка при местни условия и веднага след това с 18-те определени от старши треньора Тенчо Тенев ще отпътуваме за Сливен", сподели Иванов.

В четвъртък след обяд старши треньорът Тенчо Тенев проведе двустранна игра. В нея той даде шанс на всички налични футболисти да покажат на какво са способни. Единственият футболист, който не влиза в сметките на Тенчо Тенев за съботния двубой е Уго Сантош. Той изтърпява наказание от лишаване от участие в четири срещи заради червения картон, който получи на мача в Мездра.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА 22 КРЪГ С ТОЧНИ ДАТИ И ЧАСОВЕ