Бившият ляв защитник на Ботев Красимир Кръстев е пред договор с Вихрен. Кръстев вече е в Сандански и днес ще направи първа тренировка. До края на седмицата защитникът трябва да докаже с качествата си, че има място в отбора и едва тогава ще му бъде предложен договор. Както е известо, Краси разтрогна с Ботев, след което се пробва да си уреди договор в израелския Макаби (Нетаня), но до трансфер не се стигна.

Халфът Явор Генчев получи разтежение на бедрен мускул и ще е аут от терените минимум за седмица. Синът на бронзовият ни медалист от САЩ 94 - Бончо Генчев, няма късмет този сезон. Явор не е изиграл и минута, след като от началото на сезона имаше болки в кръста.

Добрата новина е, че възстановяването на защитника Мариян Станчев върви по план и той ще може да започне активни тренировки към края на сезона. Сърцатият талант бе опериран от скъсани кръстни връзки на коляното и ще пропусне мачовете през есента. Днес от 18.00 ч. ще е поредната тренировка на санданчани. Утре отборът ще се подготвя двуразово, а в петък предстои контрола с Миньор (Пк) в село Мурсалево./БЛИЦ