Бившият играч на Ботев и Черно море Георги Какалов е пред трансфер в Славия, пише в. “Меридиан Мач”. Лично треньорът на “белите” Велислав Вуцов е провел няколко разговора с ексцентричния футболист. В крайна сметка нападателят се навил на офертата и може да рита на “Овча купел” през пролетния полусезон.

За да стане това факт, Какалов първо трябва да оправи отношенията със сегашния си клуб. Георги все още има действащ договор с Динамо (Минск). Тимът от бившата съветска република прави спънки относно бъдещата кариера на играча.

От Динамо не са пратили на Какалов покана за началото на зимната подготовка на отбора. В същото време ръководството на беларусите не е предоставило бележка, с която може да заиграе под наем в друг отбор.

Какалов се е прецакал, след като е подписал договор за шест месеца с анонимния мениджър Владимир Алов. Той обещава трансфер на нападателя трансфер на нападателя в различни страни, но до такъв не се стигна.

В момента таранът подържа форма с втородивизионния Спартак (Пловдив), като чака оферти за бъдещето си. Има вероятност, ако не се стигне до трансфер в по-голям клуб, Георги Какалов да продължи кариерата си в отбора на Николай Киров-Белия./БЛИЦ