ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов беше изключително ядосан след поражението с 0:1 от Миньор в Перник и избухна срещу съдиите за това, което са свършили.

„Те спестени картони бяха в едната посока и вдигнати в другата. На терена днес трябва да дойде ГДБОП – това е един футболен тероризъм. Класически тероризъм с бандит. Този е бандит и цяла България го знае, но важно е кой го назначава. Този, който го назначава, е най-големият бандит, но с него ще се разправям на лична основа, тъй като тероризират отбора ми. Поемам вината за загубата. Не може да каже на левия бек – кажи им да те сменят, тъй като ще те изгоня. Смених го и на другия ни бек му изпука за 12 минути два жълти картона. Ние имаме пет фала, той ни даде четири картона“, започна пред Гонг тирадата си Вуцов.

„За тази дузпа въобще няма да говоря, това е безумие при 0:0. помощниците и те калпазани. Ако това са им възможностите, моментално трябва да бъдат спрени, тъй като явно футболът им идва тежък. Казах на съдийския наблюдател всичко 1:1. Ще взема мерки, тъй като много хора тръгнаха срещу фамилия Вуцови – объркаха се. Разни мишки, които си мислят, че могат да бъдат по-големи тарикати. Аз съм ученик на Иван Вуцов. Много неща ще кажа и много хора ще ги боли главата. Всички мачове играем феърплей, няма съмнения за уговорки. Играхме си и днес както трябва. Като качество на играта – не е това, което трябваше. Имаше отпускане. Водещите ни футболисти излязоха от наказание. Всяко нещо фал, набуха ни 10 пъти в пеналта. Страшна работа. Поздравявам Миньор, но тя се дължи на цялата тройка“.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„По принцип това, което направиха момчетата за мен, съм им благодарен. Не сме водили разговори с Янтра. Имам планове, но се замислям дали да не сложа някои хора на местото им. Да отида на позиция, която ми е предложена и някои хора като тия днес терористи да ги поставя на място. Това не е нормално това нещо, несериозно е. Време е да се говори чисто футболно, какво се играе, какво се случва на терена. Ние говорим за съдийство, уредени мачове и не искам да говоря за такива неща, тъй като ми е мъчно“, продължи Вуцов.

„Не бих се нагърбил с прогноза за елита. Лудогорец при всяко положение са едни гърди напред. Ако някой си мисли, че те ще бият лесно Черно море – не познават. За мен Левски има по-добър отбор от ЦСКА. Левски и ЦСКА е бил винаги черешката на тортата у нас. В Левски ще се опитат да си направят кефа и да спрат ЦСКА. Това е хубавото на родния футбол, че има феърплей. Равностойни са и двата мача. Шапки долу на ЦСКА 48, тъй като спряха и Лудогорец. Без да ми се обиждат от Разград, но 1948 с този феърплей заслужаваха купата. Футболът е така – един ден ти върви, друг – не. За 48 мача с Лудогорец е бил най-важният, но не го изигра добре. Купата заслужено отиде в Лудогорец, но за мъжеството, добрата игра и феърплей 48 имаха нужда да получат тонус. Финал и трето място е напълно добре за сезона им“, каза още Вуцов в Перник.

КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!