Славия започна подготовка за пролетния дял на шампионата с двама нови. Това са Даниел Пеев от Пирин и Петър Димитров от Берое. До дни трябва да пристигне и Франсиско Алберони. Старши треньорът Велислав Вуцов разкри, че е искал Виктор Генев, но от Левски не са го пуснали. 

Проби в Славия ще минат 22-годишният защитник Густаво де Оливейра и 23-годишният нападател Марсело Райс. В заниманието се включи талантливият вратар Стефано Кунчев, който е от пловдивския тим "Векта",а за последно игра за дубъла на Локо (Мз). Чака се и Илия Илиев, който трябва да разтрогне договора си със Сливен в сряда.

„Мислехме, че Виктор Генев може да ни свърши работа, но от Левски отказаха да се разделят с него. Така искам да спра спекулациите, че той ще дойде при нас. Доволен съм от направената селекция. Продължаваме да търсим един или двама по-опитни защитници", каза Вуцов.

За двамата бразилци сподели: "Искам да кажа, че не взимаме чужденци на килограм, а сме запознати с техните качества. Единият е централен защитник - набор 88, а другият е нападател на 23 години. Бранителят може да играе и като десен бек. Относно нападателя, от това което видях на записите, той е много мощен и повратлив. Качествата му са подобни на тези на Дубала и Жуниор”./БЛИЦ