Треньорът на Славия Велислав Вуцов остана доволен от спечелените три точки - 2:0 срещу Локомотив (Пловдив). На пресконференцията след двубоя спецът се ядоса на зададен му въпрос защо срещата се е играла в "Овча Купел". Заради наложено наказание "лишаване от домакинство" на "смърфовете" на "белите" се наложи да гостуват на собствения си стадион в "Овча Купел".

"Аз ли трябва да ви отговарям на този въпрос? Питайте домакина защо играхме тук, обърнете се към ръководството. Целта ми е да подготвям момчетата и да побеждаваме във всеки мач, независимо къде се играе той", заяви Вили Вуцов.

"Победата дойде доста трудно, защото през първото полувреме не успяхме да реализираме положенията си. Жозе Жуниор можеше да вкара още преди почивката", коментира наставникът на Славия.

"Има много умора в играчите, а освен това някои от футболистите ни са контузени. Още в петък ни предстои нов мач - домакинството на Берое", каза още спецът.

"Надиграхме Локомотив. Ние заслужавахме категорично победата. Не мога да си сетя дали имаше сериозна опасност пред нашата врата. След като отбелязахме два гола имахме доста положения и дори бяхме задължени да реализираме и трето попадение, но не успяхме", каза още Вуцов. /БЛИЦ