ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов избухна след загубата с 0:1 от Спартак (Варна). Специалистът се ядоса на тима си, определяйки го като "мек и страхлив" отбор, но не пропусна да упрекне и реферите за работа им.

"Два-три дена бяхме перфектни, един-два безобразни. В този мач не можах да позная отбора си. Отстъпихме във всичко. Страшно много брак, подавания сгрешени на 2-5 метра, не може да се уцелим. С този начин на игра няма как да стане. На случайност, ако бяхме вкарали някой гол, щеше да е чудо. Преди техния гол имаше фаул“, каза Вуцов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Безобразно отношение откъм борба, единоборства, катастрофално положение. Ние сме млад отбор, искахме да влезем между шамарите при големите. Ние сме 12-и по бюджет в групата. Явно, че там ще ни натискат. Като гледам бригадата, която е пратена, как се свири. Първо полувреме се дава 3 минути продължение при 0:0, второто 6 при смени, голове, картони.

Спартак е най-скъпият отбор, не се наемам да кажа какво, що. Играха по-добре от нас, това е сигурно. Трябва да се върнем на пътя на играта от предните мачове. Днес бяхме един мек, страхлив отбор. С уплах, страх да играем с топката, да влизаме в единоборствата. Ние днес да бяхме играли срещу отбор от В група, щяхме да загубим“, завърши Вуцов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!