Велислав Вуцов е близо до завръщане в родния футбол. Ексцентричният треньор е в напреднали преговори с хита в Трета лига Левски (Крумовград), който от лятото ще преследва високи цели, но вече на професионално ниво. 

Двете страни са обсъдили голяма част от детайлите, твърди "Труд". В щаба на опитния специалист е много вероятно да влезе и Георги Мечечиев, който е начело на Гигант (Съединение), друг представител на Югоизточната Трета лига. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Договорът на Вуцов ще влезе в сила от лятото, когато се очаква „жълто-сините“ от Крумовград да са спечелили окончателно промоция за Втора лига.

Понастоящем начело на клуба е Стефан Генов, чийто контракт със сигурност няма да бъде подновен.

Тимът има 3 точки преднина пред Саяна (Хасково). За последно Вуцов бе в играта преди близо 4 години, когато остана в Царско село eдва 23 дни. Загубен бараж за влизане в елита с Дунав (Русе) му коства мястото в тима от полите на Витоша.

През новия сезон Левски (Крумовград) се очаква да има най-големия бюджет във втория ни ешелон. В клуба работят бившите директори на Ботев (Пд), испанецът Даниел Серехидо, както и Денис Колев.