Треньорът на Славия Велислав Вуцов за пореден път изригна срещу съдиите. Ексцентричният наставник бе крайно недоволен от главния рефер на днешното дерби срещу Локо (Сф) Антон Генов.

“Имам претенциите за две положения, които са страхотни грешки на съдията и са в наша вреда. Фрапантни ситуации. Първо не даде чист директен червен картон на Мартин Камбуров за удар без топка. Това ако не е червен картон, не знам кое е. Няма правилници, ФАФА, ФУФА и така нататък. Нещо не е наред. Гледах повторението в края на мача, когато Генов не ни даде не сто, не двеста, а 2 милиона процента дузпа. Ако това не е дузпа, хваща го , държи го, води го, какво повече да стане. Може да поканят Сашко Младенов в ”Син Сити”, защото сигурно съдиите там ще празнуват. Ако сега няма мерки и никаква реакция, не мога да кажа какво трябва да стане. Кретерият при показването на картоните също бе много крив и все в наша вреда. На всичкото отгоре през второто полувреме чух как страничният съдия вика на главния да не вдига картон на играч на Локо (Сф), защото това е щяло да му бъде втори”, каза Вили Вуцов след края на мача.

“1-2 отбора да си направят отделно първенство и да си играят. Вие ги знаете кои са, и аз ги знам, но няма да ги кажа, те са ясни”, завърши Вуцов./БЛИЦ