Треньорът на Славия Велислав Вуцов бе изключително афектиран след равенството срещу украинския Карпати (Лвов) в Анталия. Двубоят приключи при резултат 1:1, а и двата гола бяха реализирани от футболисти на "белите". Ренет откри в 29-ата минута, а в последните секунди на мача Борислав Георгиев си вкара автогол. След двубоя Вуцов заплаши някои от играчите си, че през пролетта ще гледат отстрани и ще ръкопляскат.

"Хващате ме много афектиран. Дано не кажа някоя глупост, за която да съжалявам утре. Знам, че в такива моменти трябва да бягам, но ще се опитам да бъда ясен и точен. Независимо каква е ситуацията, дали е контрола, дали е мач за първенство, човек трябва да иска да побеждава. Когато бием е хубаво, когато не побеждава не е добре", заяви Вуцов.

"Днес се борихме добре. Имахме прилична организация в защита и изпуснахме страхотни моменти за контраатака, а по принцип там сме най-силни. Яд ме е за това нещо. Има и субективни фактори като тежък терен, дъждът, който падна. Ще кажа нещо, на което сигурно ще ми се смеят, но тези топки, с които играем тук са много бързи и когато терена е мокър, тя лети като снаряд. Тия гюлета, с които играем в България, тия пуми, които ги е избрал някой, нямат нищо общо с футбола. Играем друг футбол. Ние не сме ритали с такива топки", каза още пред "Гонг" ексцентричният спец.

"Мога да кажа също за мача, че имаше доста старание и желание от повечето играчи. Обаче към няколко човека търпението ми започна да се изчерпва. Вече ще започнем да избистряме някакъв титулярен състав и тези, които си мисля, че не стават, ще гледат отстрани, ще ни ръкопляскат. Ако искат да помагат с нещо - нека помагат, ако не искат - да си търсят отбори. Това е истината - от 4-5 човека съм много разочарован. Не отива на футболисти с реноме да подхождат по този начин в контроли", допълни Вуцов. /БЛИЦ