„Вип Дент“ (Пловдив) отвя всичките си конкуренти в регионалните полуфинали на Каменица Фен Купа за областите Пловдив и Пазарджик. Тимът не допусна нито една загуба в седемте си мача по пътя към победата и отбеляза общо 21 гола на фона на само 1 допуснат във вратата им. Втори в класирането останаха момчетата от „КЦМ“ (Пловдив). Финалът предложи на феновете страхотно зрелище, с множество опасни ситуации и пред двете врати. И двата отбора бяха решени на всичко, за да стигнат до победата и да се доближат с още една крачка до мечтаното приключение зад кулисите на "Камп Ноу", което очаква националните шампиони в 14-ото издание на Фен Купа.

„Вип Дент“ откриха резултата още в първите минути с кинжален удар по диагонал на нападателя Ники Петров. В началото на втората половина „КЦМ“ получиха жълт картон за влизане на шпагат и останаха с човек по-малко в продължение на две минути. „Вип Ден“ не пропуснаха да се възползват от численото си преимущество и веднага удвоиха резултата в своя полза. Малко преди края на срещата „випаджиите“ успяха да реализират и трето попадение и взеха победата с безапелационното 3:0. Купата бе връчена на шампионите от Кирил Глушков – мениджър „Събития“ в „Каменица“ АД. Той поздрави момчетата за успеха и им напомни, че ще ги чака на националните финали, които ще се проведат отново в Пловдив, в началото на октомври.

Трети в регионалната надпревара останаха „Оазис“ (Пловдив), а на четвърто място се класираха миналогодишните регионални шампиони и вицешампиони от националните финали „Локо Младежи“ (Пловдив). Вратарят на „Вип Дент“ Тодор Малинов бе обявен за „Най-добър вратар“, а Румен Генев от подгласниците „КЦМ“ за „Най-атрактивен състезател“. Почетното отличие „Отбор феърплей“ отиде при „А-отбора“ (Пловдив), които играха изцяло в духа на феърплей и регистрираха най-малко нарушения по време на мачовете си.