Отборът на Пирин (Гоце Делчев) се готви за своето домакинство срещу Черноморец с всички състезатели. Лекарите овладяха епидемията от летния вирус, който вилнееше в последно време в тима и порази почти всички в клуба. От лагера на неврокопчани обявиха, че се готвят за битка срещу акулите, след като ножът опря до кокала след допуснатите четири поредни поражения. Когато покривът в една къща тече или има някаква друга повреда, стопанинът й трябва да направи необходимото да отстрани проблемите.

Така и ние сме длъжни да направим необходимото да излезем от неприятната ситуация, в която сме попаднали. Всички се стараем и се вземат мерки това да се случи час по-скоро. Смятам, че с играта срещу Любимец показахме, че намираме верния път. Жалко е, че трудът на момчетата не можа да бъде възнаграден с вземане на точки в този мач. От тук нататък нямаме място за никакво отстъпление и всеки мач ще бъде битка за всеки един от нас - от първия до последния футболист и от първия до последния човек в йерархията на клуба, коментира спортният директор Иван Близнаков пред в. “Струма”.

Вярно е, че и на гостите им трябват точки, но това не може да ни плаши. Време е отново да възкресим македонския дух и да покажем, че той е жив в нашия отбор. Отсега насетне да му мислят противниците, които ще гостуват на стадиона ни. За тях трябва да е ясно, че ще им бъде много тежко и всеки, който ни отписва, ще съжалява“, допълни клубният началник.


ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ