Шампионът на Полша Висла (Краков) проявява сериозен интерес към Спас Делев. Ръководството на клуба е готово с оферта за нападателя на ЦСКА, ако отборът отстрани Литекс в Шампионската лига и продължи в плейофите.

Треньорът на Висла Роберт Мааскант ще се радва да види Спас в състава си за кръга в подножието на групите. Както е известно, ръководството на "армейците" няма да даде Делев за по-малко от 2,5 милиона евро, така че поляците ще трябва да извадят въпросната сума, ако искат да го имат, уточнява "Тема спорт".

Пратеникът на Висла на мача между Литекс и ЦСКА (1:3) в събота - бившият национален селекционер на Полша Едек Клайндинст, бе впечатлен от Спас. Той дойде да гледа най-вече представянето на "оранжевите", но след мача се изказа ласкаво за звездата на ЦСКА.

"Би било страхотно да имаме Делев в отбора си. При нас вече играе един българин - Цветан Генков. Ще бъдат добър тандем с нападателя на ЦСКА", каза Клайндинст.

От 21:30 часа утре вечер Висла приема Литекс в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Поляците спечелиха първия мач в Ловеч с 2:1.