Полският гранд Висла (Краков) е много близо до привличането на защитника на Левски Веселин Минев, пише “Меридиан Мач”. Представител на клуба ще бъде днес на трибуните на “Георги Аспарухов”, за да следи изявите на Минев.
 
Скаутът на поляците е наблюдавал изявите на “синия” защитник и в мача на националния отбор с Черна гора. Той харесал играта на Минев, въпреки че загубата на България с 0:1.
 
Според запознати Висла разполага със сериозен бюджет за зимни трансфери, като са приготвили близо 1 000 000 евро за 29-годишния защитник, който от началото на сезона показва отлична форма.
 
Както е известно, през февруари Висла (Краков) взе под наем през до края на годината Георги Христов от Левски, но впоследствие поляците останаха разочаровани от нападателя и го върнаха предсрочно на “Герена”.
 
В същото време Левски – Гент ще бъде наблюдаван от десетина мениджъри. Трима от тях са италианци, които идват в София заради Гара Дембеле. Известно е, че единият от клубовете, които следят нападателя е Лацио. Римските “орли” бяха близо до трансфер на Дембеле преди няколко години, но сексскандал провали сделката./БЛИЦ