Берое се похвали с поредната новост - посещение на стадиона, разходка в съблекалните и музея. "За да бъде още по-сплотено голямото беройско семейство, за да имат възможност всички футболни фенове в България, туристи и гости на Стара Загора да видят отвътре Храма на старозагорския футбол стартираме туристическа обиколка на стадион Берое, която ще бъде с екскурзовод", пише в официалния сайт на клуба.

Първият демонстративен тур ще се проведе на 6 юни, петък от 10 часа с група ученици от IV ОУ „Кирил Христов“ в Стара Загора. Възпитаниците на училището спечелиха в две поредни години общинските и областни игри по футбол и се наредиха на 6 място в България. На демонстративната обиколка са поканени и всички представители на медиите! На нея няма да се допускат други лица!

Максималният брой посетители за всеки тур ще бъде 15 души. Първата обиколка за посетители е насрочена за 14 юни от 13 часа. Ако има повече желаещи от предвидената група, ще бъде организирана и втора за съответния ден, която ще стартира в 14:30 часа. Следващата дата за обиколка е 28 юни, отново в същите часове. Графиците на предстоящите обиколки ще се обявява месец за месец в официалния сайт и фейсбук страницата на клуба.

Входът за тура ще бъде 1,50 лева, като всеки включил се ще получи подарък от клуба на тази стойност!