Сензацията Лудогорец (Разград) продължава да смайва със селекцията, която прави тази зима. Тимът от Източната "Б" група е решен на всичко, за да спечели промоция за елита. Милионерът Кирил Домусчиев не спира да вади пари за клуба, а феновете обещават с пъти по-мощна подкрепа в мачовете от пролетния полусезон.

През есента в домакинствата на Лудогорец се събираха поне по 2000 зрители, а сега се очаква да бъдат много повече. От фенклуба на тима се похвалиха пред БЛИЦ, че имат най-яките фенки и ни увериха, че скоро всички ще разберат това.

"В страницата на клуба във "Фейсбук" качихме само три от тях, много са яки. Момичетата се съблякоха в името на отбора. И други обещаха да сторят това, ако футболистите ни радват през пролетта. Надяваме се момчетата да си свършат работата на терена. Ако вкарат Лудогорец в "А" група, ги очакват още много и приятни изненади", споделиха разпалено ултраси на тима от Разград.

С голите мацки феновете се надяват да успеят да надъхат избраниците на Ивайло Петев. Лудогорец заема 7-ото място на полусезона в Източната "Б" група, като изостава само с 5 точки от лидера Черноморец (Поморие). Първият мач на тима от Разград е на 27 февруари - гостуване на Брестник. /БЛИЦ
ludogorec.jpg