Вратарят на ЦСКА Райс Мболи явно е тръгнал по стъпките на Гара Дембеле. Оказа се, че алжирският национал не е бил болен, а изморен от нощните си захождения.

Както е известно, Мболи не се появи на тренировката на "армейците" в понеделник. Тогава от ЦСКА настръхнаха, а босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред БЛИЦ, че вратарят бил с 39,5 градуса температура и заради това останал в леглото си.

Мболи обаче бил до ранни зори в неделя с приятели в клуб в Студентски град, където звучи предимно любимата му хип-хоп музика. Любопитното е, че в същата дискотека преди дни запиваше Гара Дембеле, след което звездата на "Левски" беше арестуван.

В интернет пространството се появи клипче от нощния клуб, където малко след 2-ата минута ясно се вижда Мболи. Той е сред присъстващите на купона, организиран от известния рапър 100 кила, празнуващ рождения си ден. Вратарят е с ръце в джобовете и очевидно не пие алкохол, като и поведението му не подсказва да е пиян.

Това обаче не е единственото нощно захождение на Мболи през последните дни. В петък вратарят и част от съотборниците му в ЦСКА пък купонясваха до ранни зори в култова чалготека в центъра на София.