Най-красивите полякини направиха преди няколко дни еротична фотосесия на Общинския стадион в Познан, който ще приеме мачове от европейското първенство по футбол догодина. Местното издание на “Плейбой” строи 11 хубавици (шест блондинки и пет брюнетки), които се разголиха докрай и проведоха пълна инспекция на стадиона.

playboy_girls_euro_2012_5.jpg

playboy_2.jpgМацките се строиха около центъра, загряваха, разтягаха, подаваха си пасове с топката, после се поразкършиха на трибуните, а накрая си взеха по един душ във футболните съблекални.
 
Организаторите се пошегуваха, че 11-те гърли ще бъдат използвани като премия на най-добрите отбори, участващи на европейското догодина. Като уточниха какво имат предвид под премия: Ще се снимат с футболистите-герои, но без нищо повече...
 
Българските национали обаче останаха на сухо, след като не само че не се класираха на европейското първенство, но и завършиха на последно място в групата.
 
Така е – за силните и победителите това е наградата. А за победените и слабаците – пръст в устата... Е, няма нищо, в крайна сметка родните “звезди” има с кого да се утешават. Това да им е проблемът. Николети, Алисии – колкото щеш.

playboy_5.jpg

playboy_3.jpg