Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов се отказаха от около 60 хиляди лева, които Левски им дължеше. Това стана ясно на пресконференцията, която двамата дадоха на стадион „Георги Аспарухов“ заедно с изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев.

"Нашата компания водеше дела от няколко години във връзка с дълг, който Левски има към нас. Той е 40 хиляди лева. С лихвите е около 60 000. Преди няколко години бяхме част от УС. Тогава не сме взимали заплати, дори помагахме. Дарявали сме доста суми, плащали сме доста неща, на добра воля“, обясни Андрей Арнаудов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Извън тези дарения се наложи да дадем 100 хиляди лева заем на клуба. Впоследствие клубът започна да ги връща. 60 хиляди лева бяха върнати и останаха 40“, допълни той.

"Когато се смени ръководството със Спас Русев, дългът спря да се обслужва. Проведохме няколко разговора с финансовия директор Красимир Иванов, но след това той спря да си вдига телефона и прекъсна комуникацията с нас. Затова заведохме делата. Сега, когато Левски има нужда от помощ, ние се отказваме от парите, които клубът ни дължи. Надяваме се с това да покажем, че всеки може да помогне според възможностите си", завърши телевизионният продуцент.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020