22-годишната Амалия Ковачева беше избрана за най-красива фенка на Видима-Раковски за 2011 година. БЛИЦ разбра, че тя е гадже с бившия вратар на тима Димитър Пантев, който сега премина в Несебър. 

В конкурса се включиха повече от 20 момичета от Севлиево и страната, като в организираната от фенсайта на тима rakovski1922.weebly.com анкета за определяне на победителката гласуваха повече от 1500 човека.

Стартът на допитването беше даден в първите часове на новата година и продължи точно 15 дни, като през това време всеки можеше да гласува свободно за своята фаворитка.

Още от първите дни на надпреварата в челото се откъснаха три кандидатки, но след отказването на Диана Тодорова от надпреварата, в борбата за първото място останаха да се борят 20-годишната Невена Стефанова и 22-годишната Амалия Ковачева, които до последно си разменяха челното място.

В крайна сметка, оспорваната надпревара спечели Амалия с преднина от 35 гласа, като тя събра общо 468 гласа (31%). На второ място остана невена Стефанова с 433 гласа (29%), а на трето място се нареди Станка Иванова с 113 гласа (8%).

Победителката в конкурса, освен титлата Мис Раковски 2011, ще получи също така и фен артикули на клуба.

2_5.jpg