Левски гласи продажбата на някой от основните си футболисти, за да подпомогне тежкото си финансово положение. В момента трансферните прозорци в много държави са затворени, но все още има къде да се осъществи изходяща сделка.

В тази връзка БЛИЦ СПОРТ ви представя местата, където зимният прозорец все още е отворен. Повечето от държавите са доста екзотични и местните отбори със сигурност нямат финансовите възможности да осъществят такъв трансфер. Има обаче такива, откъдето може да "изскочи зайчето".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От все още отворените трансферни прозорци сделка може да се очаква в посока Унгария, Словения, Швейцария, Хърватия, Румъния, Русия, Словакия, Чехия, Украйна, Китай и Полша. В сряда (12 февруари) официално стават разрешени сделките в американската МЛС, въпреки че трансфери се правят и в момента. Американският прозорец остава отворен до 5 май.

Не бива да се забравя, че през януари се появи информация за интерес на Чикаго Файър към Станислав Иванов. Хали Тиам, който през лятото става свободен агент, също може да бъде продаден. Той е добре познат в Унгария, а и съпругата му Тимеа е унгарка. В Украйна пък са запознати с качествата на Паулиньо. Спряган за трансфер е и исландският национал Холмар Ейолфсон.

КОГА ЗАТВАРЯТ ОТВОРЕНИТЕ ТРАНСФЕРНИ ПРОЗОРЦИ
10 февруари – Бенин, Оман
11 февруари – Северна Македония
12 февруари – Вануату
14 февруари – Унгария, Черна гора, Панама, Мали
15 февруари – Словения, Лихтенщайн, Косово
17 февруари – Швейцария, Хърватия, Румъния
19 февруари – Аржентина
21 февруари – Русия, Словакия
22 февруари – Чехия
23 февруари – Йордания
28 февруари – Украйна, Китай, Армения, Непал
29 февруари – България, Мозамбик
1 март – Джибути
2 март – Полша
3 март – Либерия
24 април – Сейнт Винсънт и Гренадините

ОЩЕ НЕ Е ОТВОРЕН
12 февруари - 5 май - МЛС

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020