Александър Томов говори дълго след победата над Славия с 3:0 в 25 кръг на "А" група на стадион "Българска армия". Шефът коментира най-вече финансовото състояние в клуба и задаващия се срок за лицензиране. Шефът в Борисовата градина обаче говори и преди дербито с "Левски" на 8  март.

"Отборът е много по-силен отпреди няколко месеца. Тази победа ме радва заради новото попълнение Тони Силва, когото смятам за откритието на зимната селекция. Виждате, че младото поколение дава много от себе си. Доволни сме. Преди мача с "Левски" не бива да има никакво главозамайване, това е особен мач. Никога не трябва да има еуфория. Силна победа днес, но еуфория не трябва да има. От днес нататък много работа, за да изиграем великолепен мач. Отборът е напълно готов, въпросът е каква комбинация ще направи треньорът. В отбора има 18-20 футболисти, които са на много високо ниво. Това, което се случи с Венци Христов...не беше по наша вина, наистина селекцията бе добра", заяви Томов.

Очакваме силен сезон за ЦСКА. Програма минимум е класиране за турнира на УЕФА, програма максимум - шампионска титла. Ясно е, че Лудогорец има сериозен аванс, но ЦСКА играе само за победа. Знаем откъде сме тръгнали преди 7 месеца, знаем, че нямаше отбор, знаем, че ЦСКА беше доведен до чист фалит, затова си поставяме реалистични цели", добави босът на ЦСКА.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg