Треньорът на ЦСКА Павел Дочев определи стартовия състав за контролата с Арминия (Билефелд). Двубоят започва в 12,00 часа българско време в Бад Липшпринге, където са на лагер "червените".

Титулярният състав: Здравко Чавдаров, Джузепе Акуаро, Йордан Минев, Павел Виданов, Румен Трифонов, Тодор Янчев, Александър Тонев, Елиот Гранден, Уилия Тиеро, Маркиньос, Руи Мигел.

Двубоят пропуска последното ново попълнение Фабрици Грило, както и получилият лека контузия на тренировка Грегъри Нелсън, както и Апостол Попов.

Цени от 6 евро за контролата пуснаха организаторите на мача. Те очакват доста голям интерес от страна на местната публика, след като пресата е отделила сериозно внимание на предстоящия двубой. Цената на билетите за пенсионери и студенти е 4 евро, също толкова трябва да платят и инвалидите. За ученици между 12 и 16-годишна възраст билетът струва 3 евро, докато децата под 12 години ще влизат на стадиона срещу символичната сума от 1 евро.

"Правим подарък на ръководството на местния отбор от Бад Липшпринге, който не се намира в особено добро финансово състояние", коментираха от щаба на Арминия./БЛИЦ