Трансферът на Спас Делев в руския клуб Волга е пропаднал заради нова цена, която шефовете на ЦСКА обявили, научи БЛИЦ. Още преди двайсетина дни шефовете на двата тима си стискат ръцете на 550 000 долара. Оставало е само нисичкият нападател да уточни своите лични условия. Руснаците му предложили 20 000 долара месечна заплата и той е трябвало да даде своя отговор след няколкодневен размисъл.
 
Делев обаче подобри играта си и отбеляза два гола за ЦСКА – срещу Пирин за първенство и срещу Сливен в турнира за купата на България. Отделно към нападателя се появил интерес от Гърция и Италия, което накарало “червените” босове да вдигнат цената му на 1 милион долара.
 
Любопитното е, че те обявили новата сума вчера – едва няколко минути, след като на официалния сайт на новака в руския елит се пръкна новината, че Спас вече е техен футболист.Снощи е имало продължителен телефонен разговор между босовете на ЦСКА и тези на Волга, когато руснаците научили, че Делев вече струва 1 милион долара. И ето, че днес се появи нова вест в сайта на клуба от Нижни Новгород – Волга се отказва от българския футболист.