Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратари на най- голямата вратарска школа - Владимир Манолков обяви във Фейсбук, че стартира набиране на участници за 4-ти зимен камп за млади вратари в гр. Сандански през месец декември.

Владимир Манолков е с дългогодишен професионален опит като вратар, с дългогодишен опит като треньор на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на ЕВРОПЕЙСКО ниво.През 2019 година взе участие в изключително престижния треньорски семинар Goalkeeping Conference в Загреб с участие на 50 лектори от цял свят, сред тях имена на доста легенди на вратарския пост - Оливер Кан, Петер Шмайхел, Стипе Плеткоса, Жозе Самбаде, Кристоф Лолишон от Челси и много други.
Ето подробностите от него:

Уважаеми последователи на страницата Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School,

С голяма гордост и вълнение Ви обявявам, че кампанията по набиране на участници за 4-ти зимен вратарски лагер стартира от днес!

Преди да научите подробности, бих искал да споделя с вас следното:

Когато бях 8 годишен и интересните филми бяха основно на видеокасети, гледах филма: “Онасис - Най-богатия човек в света”. В филма бащата на бъдещия корабен магнат не спираше да дава съвети на сина си как да успее в живота и един от тези ценни съвети помня и до днес: ”Винаги носи тефтерче и записвай за всекиго по нещо, за да знаеш, когато го срещнеш следващия път, колко време да му отделиш.” Тефтерче не си купих…мисля, че успявам с всеки изминал ден да ценя все повече моето лично време, но едно нещо зная със сигурност: Времето което давам на вратарите в тези лагери ме прави истински щастлив и не искам да свършва никога!

Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, кани мотивирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат участие в единственото специализирано обучение за вратари в България, а именно: 4-th Winter ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2022

Дата на провеждане на 4 -ти зимен лагер за вратари е от 06.12. до 11.12. 2022г. в гр. Сандански , хотел Панорама

Всеки наш вратарски лагер ще съдържа нови и нови тренировки, видео и теоретични знания, интригуващи моменти и запомнящи преживявания, както и гост треньори и мениджъри от страната и чужбина. Планът е да се провежда два пъти в годината във формат на летен и зимен тренировъчен лагер. Вратарите ще бъдат разделени на групи въз основа на възрастта.

ART GOALKEEPER TRAINING CAMP е подходящ за всички вратари, които искат да развият своите умения и да получат по-добро разбиране на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за участие да са придобили добри основни умения, подходящи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. По време на програмата ще работим с различните фази на играта, съгласно методология, базирана на техника, позициониране, вземане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: ловене и избиване на топката, блокове, удари, 1 срещу 1, реакция и други. Правилното място и време да станат по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи.

Всички участници в края на вратарския камп ще получат сертификат и статуетка за успешно представяне, като най-добре представилите се вратари ще спечелят и специална награда статуетка “Вратар на лагера”, както и снимка в албум “Стена на славата” в страницата на организатора: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School