Трета кола е причинила тежката катастрофа на автомагистрала "Тракия" с участието на шефа на фенклуба на "Левски" Владимир Владимиров, при която загина 55-годишен мъж. Гугутката също пострада, но вече е изписан от болницата.

"При мен не е важно какви са пораженията. Мъчно ми е, за това което се случи. Нашата кола беше засечена. Движехме се в дясната лента. В аварийната навлязохме, когато ни удариха. Рязко пред нас зави автомобил, който ни удари и се забихме в мантинелата. Тази кола още не е установена. Карахме със 130 км/час, на автопилот", заяви пред btv Владимир Владимиров.

Фенът на "Левски" сподели още, че полицията и адвоката са му наредили да не говори за случилото се, но той не е издържал.

Причината Владимиров да наруши забраната е появилата се информация, че Мерцедесът, в който е пътувал, предприел неправилно изпреварване, и се е блъснал в Опела, който бил спрял в аварийната лента. 55-годишният шофьор на Корсата почина на място. Съпругата му пък беше с опасност за живота, като състоянието й вече е стабилно.