Вратарят Владислав Стоянов, който бе един от героите при победата с 1:0 срещу Лацио в първи 1/16-финал в Лига Европа, коментира успеха. Той хвана дузпа, изпълнена от Фелипе Андерсон в началото на второто полувреме.

"Апетитът идва с яденето. Още първия мач си говорихме, че няма какво да губим, а само да спечелим. Щастлив съм, че показахме това, което трябва. Имахме още възможности да вкараме, но и това е добър резултат. Надявам се и във втория мач да повторим тази игра. Ако се получи, мисля, че няма да имаме проблеми. Радостно е, когато зрителите признават и скандират името ти, това е най-голямото признание. Без моите съотборници обаче нямаше да се справя, Фабио Ешпиньо изчисти от голлинията, други се намесиха по решителен начин.

Няма какво да губим от тук нататък, победихме "Лацио" на "Олимпико". Играха с почти всичките си известни футболисти, накрая влезе и Кандрева. Това е голям успех. Дори и да отпаднем няма да е трагедия, но се надявам да повторим тази игра и да излезем крайни победители. Аз имам някаква схема при дузпите, подготвен съм. Този път не бях взел мерки как бият, но на усет се хвърлих и се получи", каза Владислав Стоянов./БЛИЦ