Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов определи успеха над Черноморец (Одеса) с 1:0 като много ценен. Националният страж, който изигра страхотен мач тази вечер, добави, че отборът на 80% си е осигурил класиране в следващата фаза на Лига Европа - 1/16-финалите.

„Много ценна победа за нас. На 80% си осигурихме класирането за следващата фаза. Много съм щастлив. Всички момчета си говорихме, че този мач е много важен за нашия отбор. Всички бяхме настроение да излезем и да спечелим. Доказахме, че загубата от Литекс (2:4) е случайна и не ни се е отразила", каза вратарят пред пратеника на "Гонг" в Одеса.

„Определено това бе най-тежкият мач за нашия отбор до този момент. Много съм щастлив, че успях в трети двубой да опазя вратата си суха. Благодарен съм на моите колеги, че не допускаме голове. Мога да кажа, че този мач бе най-трудният, защото Черноморец е доста здрав физически отбор. Радвам се, че и късметът беше на наша страна и успяхме да победим“, добави стражът на Лудогорец.

„Беше ни много трудно, защото те залагаха много на единоборствата. Не ни позволиха да играем футбол. Имаше повече единоборства, в които ние отстъпвахме“, продължи стражът.

„Опитвам се да си върша работата на ниво. Старая се да допускам по-малко грешки, радвам се, че победихме“, каза още Владислав Стоянов.