Вратарят на националния отбор Владислав Стоянов направи интересно изказване след победата над Беларус с 1:0 в световна квалификация от група "А".
"Сухата мрежа не е важна, важна е победата. Не ми е било цел да не допусна гол, макар че, когато нулата е отзад, значи най-малкото ще завършим наравно. Мисля, че записахме една заслужена, изстрадана победа. Защитата на един отбор не се състои само от хората отзад, тя започва от нападението. Имаше заслужени критики към мен и колегите ми в отбрана, но видяхте тази вечер какво желание демонстрирахме, колко много се борихме. Ако се залага само на мен, Николай или четиримата пред нас, няма как да стане. Надявам се, с играта да върнем феновете, заяви Стоянов. 

-Само с желание и борба ще вдигнем нивото и ще започнем да радваме хората. Апелирам към повече позитивизъм към всички нас. Затова и казах на всички момчетата преди мача да бием Беларус, че да не ни плюят по празниците. Да, може би ще си тръгнем малко по-усмихнати след успеха тази вечер.

Имам призив и към журналистите: да не настройват феновете срещу нас, това е националният отбор, когато биеш е лесно, в такива мачове трябва да бъдем подкрепяни, когато сме на дъното, когато публиката е зад нас и ние ще играем по-добре."

 

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​