Футболист №1 на България за 2014 година Владислав Стоянов обяви, че иска да бъде трансфериран в друг клуб. Вратарят на Лудогорец е доволен от подготовката, която шампионите проведоха в Австрия. Стоянов говори на аерогара "София" при завръщането от лагера.

"Доста ползотворна подготовка, нови треньори, нови изисквания и методи на работа. Изиграхме сериозни контроли с добри противници и смятам, че отборът е готов за първите мачове в Шампионска лига. Изискванията не са сложни, а прости и ясни, и мисля, че вече всички свикнаха с тях. Пробваха се различни схеми и това е нормално. Треньорът да иска да види различни варианти. Той си има някакви виждания за играта, трябва него да питате, аз не мога да коментирам", каза Владо Стоянов.

"Имаме четирима вратари и един ще бъде трансфериран? Надявам се да бъда аз, ако става дума за трансфери. Изчаквам, все пак на този етап съм футболист на Лудогорец. Когато има нещо по-конкретно, ще бъдете запознати. Дали има? Доколкото знам - да, но на този етап се водят само разговори", каза националът.

На въпрос дали ще играе в евротурнирите, той отговори: "Дори и да играя в квалификациите, след това мога да играя в групите с друг отбор, така че не мисля, че това е проблем", допълни Владо Стоянов.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015