Нападателят на ЦСКА Владимир Манчев направи първа тренировка с основната група в турския курорт Анталия. Голмайсторът изигра 9 мача през есента, но в повечето пъти влизаше като резерва под ръководството на Любослав Пенев. Манчев страдаше от контузия, но вече е възстановен и новият треньор Андоне се надява да го използва за пролетния сезон. Не е изключено таранът да бъде продаден в Китай или Корея, ако треньорският щаб прецени, че няма да го използва през пролетта.

Защитникът Костадин Стоянов пропусна единствената тренировка за деня, след като се оплака от болки в глезена, получена по време на вчерашната контрола на с Политехника Яш (3:0). Николай Манчев и Елиот Гранден също получиха почивка и пропуснаха днешната тренировка, както и контузените Викторс Морозс, Здравко Чавдаров и възстановяващият се от операция Маркиньос.

В заниманието се включи и Румен Трифонов, който заедно с Владо Манчев и новият спортен директор Атанас Караиванов пристигнаха в Анталия в петък вечерта.

Пропусналите последните няколко тренировки и вчерашната контрола Тодор Янчев и Флорентин Петре също се подготвяха наравно със своите съотборници.

За първи път “червените” се радваха на топло и слънчево време, като температурата в Белек е около 20 градуса./БЛИЦ