Треньорът на Хебър Владимир Манчев бе много щастлив след победата с 3:2 над Локомотив (София) в голово шоу от 13-ия кръг на efbet Лига.

„Мисля, че имахме добра подготовка за мача. Бяхме разучили силните и слабите страни на Локомотив. Всичко, което тренирахме през седмицата, се получи. Мисля, че най-отличителната черта, заради която спечелихме, е себераздаването и характерът на всички състезатели“, заяви младият специалист минути след края на мача.

"Ние досега три гола не сме вкарвали дори на тренировка. Направихме страхотни комбинации, дори имаши ситуации, при които можехме да завършим по-добре. Ако влезете сега в съблекалнята и видите какво се случва там... много съм щастлив. Искам да поздравя целия щаб, защото сега сме се събрали всички, които милеят за клуба. Това е екипна работа. И феновете днес бяха на ниво. Мисля, че ги зарадвахме, надяваме се да ги радваме и занапред“, каза още наставникът на Хебър.

„За нас всеки мач е труден. За нас ще бъде чест да се изправим срещу ЦСКА на „Българска армия“. Ще си починем, ще се подготвим и се надявам да сме доволни от показаното на терена“, завърши Владо Манчев.