Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов спечели приза за най-добър на своя пост в България, но остана на трето място в класацията за "Футболист на годината".

„Следващата година трябва да покажа, че наградата не е случайна. Радващото е, че отново получавам призове и това ме амбицира догодина да бъда още по-добър.

Не съм изненадан, че Ивелин Попов е номер едно, защото е водеща фигура в Спартак и в националния отбор, а и отбеляза важни попадения”, каза Стоянов.

„На този етап съм футболист на Лудогорец, а какво ще  се случи в следващите дни и седмици – ще видим. Засега се готвя с отбора. Никога не съм се плашил от конкуренция, аз винаги съм на вратата и съм уверен в своите качества. Ако съм здрав, няма да имам проблеми", продължи стражът на шампионите, който от днес има нов конкурент в лицето на бразилеца Ренан дос Сантос.

„Кажете ми един български футболист, на който да не му се играе зад граница. Колкото до ЦСКА - аз съм юноща на клуба, а във футбола всичко е възможно”, коментира Стоянов евентуален свой трансфер.