Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов беше много щастлив след големия успех и отстраняването на Лацио в 1/16-финалите на Лига Европа след 3:3 в София. Стражът отчете, че днес не е изиграл най-силния си мач в евротурнирите, но отборният дух е помогнал на разградчани да триумфират срещу римляните.

„Явно наистина апетитът идва с яденето. Бяхме много мотивирани да продължим добрата си серия в Европа. Мачът започна доста лошо за нас с този ранен. Радващото е, че след 0:2 започнахме да показваме онова, което се искаше от нас и преди това не се получаваше. Успяхме да се върнем и според мен заслужено отстранихме Лацио“, каза Стоянов.

„Не мога да кажа дали беше напрежение. Като изключа грешката за първия гол, като цяло нямах ден. Наистина ранния гол ни скова, но най-важното е, че продължаваме напред. При първия гол сгреших, топката отскочи изненадващо. При втория топката мина през единственото място, откъдето можеше да мине - през моите крака. Съотборниците ми успяха да ме покрият, за което съм им благодарен. При втория и третия ни гол Маркети, който е италиански национал, направи детински грешки, така че виждате - всичко се случва. Не искам да мисля сега докъде можем да стигнем“, завърши националът.