Вратарят на България Владислав Стоянов разкри какво му е казал Кристиано Роналдо, след като нашият лъв отрази за втори път дузпа на суперзвездата на световния футбол. Стражът на Лудогорец беше с основна заслуга за успеха на "трикольорите" с 1:0 в контролата в Лейрия. Преди 2 години Стоянов отрази дузпа на Роналдо и в мача на "орлите" от груповата фаза на Шампионска лига срещу "белия балет", който спечели с 2:1 в София.

"Това може би е един от най-добрите ми мачове в цялата кариера, не мога да кажа, че само аз съм герой. Всички на терена бяха герои, защото без тяхна помощ нямаше да се справя. Всеки от играчите ни заслужава адмирации", каза пред btv action веднага след мача Владислав Стоянов.

"Успяхме да се противопоставим срещу топ отбор. Мисля, че изстрадалите фенове заслужаваха тази победа", добави вратарят.

"Върви ми срещу Роналдо. Близки мои и приятели ми пожелаха да го откажа. След дузпата, той ми каза, че съм голям късметлия, но и че ще вкара. За щастие той не вкара."

"Днес си говорих с Иван Чворович по телефона и му казах, че Роналдо ще бие вдясно при евентуална дузпа. Чворович също така мислеше и аз се хвърлих точно там и отразих", каза още вратарят.

„Искам да помоля журналистите да не се правят сметки, че ще победим всеки отбор. Трябва да се порадваме на тази победа, надявам се, че ще играем по-уверено. Надявам се, колегите-журналисти да не наслагват в мислите на хората, че вече едва ли не сме световна сила", завърши Владо Стоянов.


Снимка: LAP.BG