Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов определи като заслужена победа над ЦСКА с 1:0 на "Българска армия".

"Не ме интересува ЦСКА, не мога да кажа, че са играли супер силно. Играеха на еуфория, не се сещам за чисти положения пред вратата. Чисто от игра нямаха положение. Имат опитни футболисти, снажни при статични полжения. Домакини бяха, страхотна публика, която им дава криле. Не беше от най-силните ни мачове, има и такива. Контузени, наказани, натрупана умора, нормално е да не играем на супер ниво. Закономерно победихме, по-чистите моменти бяха в наша полза. През първото не успяхме, ЦСКА натисна в началото, после взехме инициативата и взехме и победата, заяви Стоянов. - Треньорът прави ротации през цялата година, всички са готови да се включат, хубаво е, че има взаимозаменяемост. Най-важното са трите точки. Не коментирамм никога съдиите, не е моя работа. Мисля, че днес се справи, не виждам кой може да има претенции към него."

Съотборникът му Михаил Александров беше на същото мнение. "Може би ЦСКА играха на предела на силите си, опитахме се и ние всичко от себе си да дадем. Смятам, че един доста добър мач се получи. "Армията” е стадион, на който гостът играе доста трудно”, заяви Александров след мача пред Нюз7.

Той получи неприятен удар в края на мача, но още не знае точно колко сериозна е травмата. „Имам болки след един удар на тъча, може би ми е схванат крака. Колко е сериозно докторът ще прецени”.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ