Треньорът на "Левски" при победата над Монтана (2:0) - Явор Вълчинов, призна, че отборът е бил сериозно затруднен тази вечер. Помощникът на наказания за днес Стойчо Стоев обаче разкри, че разговорът на почивката е спомогнал да се стигне до успеха.

"Отборът на Монтана ни затрудни много. Може би решаващи бяха началните 20 минути на второто полувреме, което го изиграхме доста силно и успяхме да вкараме два гола. Още на загрявката видяхме, че момчетата не бяха толкова добре концентрирани. Всеки един мач е изключително важен за нас и трябва да го започваме изключително концентрирано още от първата минута.

През второто полувреме свалихме топката на земята и започнахме да играем по-активно. Това е "Левски". По този начин искаме да играем. Ние се опитваме да играем по един и същи начин. Създадохме положения, дори и първото полувреме на фона на недобрата игра. Вкарахме повече агресия и бяхме възнаградени", коментира Вълчинов. .

"Наско Курдов има още много да даде. Той бе много полезен за отбора. Краев не бе в най-доброто състояние, но успя да вкара два гола. Успяхме да се възползваме от този импулс, който ни даде победата над Черно море. Да се надяваме, че "Левски" влиза в победен ритъм."

"А" ГРУПА - 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015