След дълго възстановяване от контузия зимното попълнение на Пирин Димитър Воденичаров се завърна в игра по най-добрия начин, след като вкара гол при равенството 2:2 срещу Спортист (Своге). Двубоят бе от първенството при дублиращите отбори.

Нападателят откри резултата на клубната база на "орлетата" още в 7-ата минута, когато получи извеждащо подаване от Станислав Костов и вкара за 1:0. В 24-ата домакините бяха близо до втори гол, но Христо Огнянов стреля над вратата при паса от Ангел Гърков. В края на полувремето на два пъти отново удари на Димитър Воденичаров не стигнаха до целта. При резултат 1:0 в полза на Пирин завърши и първото полувреме.

Пет минути след почивката вратарят на "орлетата" Захари Димитров позволи на Кирил Георгиев да му вкара гол от корнер, след като не бе убедителен при улавянето на топката и я пусна в мрежата за 1:1.

Десет минути по-късно Пирин отново излезе напред в резултата, пише е-79. В 60-ата Станислав Костов получи топката от Ангел Гърков пред наказателното поле и с хубав удар вкара за 2:1. В 76-ата капитанът на гостите от Своге Петър Василев засече с глава центриране от фаул и отново изравни. Този резултат се запази до края на мача - 2:2. Така само ден след като и представителните отбори на Пирин и Своге не излъчиха победител, двата отбора не се победиха и при дублиращите отбори. /БЛИЦ